Mehän siis ollaan niitä tavallisia perheen isiä ja äitejä, jotka käy töissä ja kasvattaa omia pieniä kullannuppuja säädyllisiksi kansalaisiksi. Olemme fiksuja ja filmaattisia eikä meille tule ikinä ylilyöntejä eikä tosin missään nimessä käyttäydytä lapsellisesti. Tässä on vain muutama pieni asiavirhe, ME ei olla tavallisia ja ME todellakin osataan käyttäytyä lapsellisesti ( ja ollaan ylpeitä siitä ) ja MEIDÄN muksut ei ole aina niitä kullannuppuja :D.

No jokainenhan tietää millaisia murkut ovat, räkkättirastaita, jotka eivät osaa olla hiljaa.. räkättävät toisten virheistä, mutta omia eivät näe ollenkaan. No viime vkloppuna meidän yksi kullannupuista jäi kiinni varastamisesta (varasti siis meiltä vanhemmilta, ei kaupasta ja antoi varastamansa tavaran kaverille) noh, tästä asiasta piti keskustella pitkään ja hartaasti.. loppujen lopuksi lapsi ( siis nuori, voi anteeksi kun en taas ymmärrä) oli hyvin nöyrää poikaa ja tyytyi kohtaloonsa, joka sisälsi särkänniemireissun menettämisen. (Tosin sai kuulla kunniansa myös siitä, että ilmoittautuminen oli sitova ja tuli meille maksamaan joka tapauksessa 55e meni hän sinne tai ei, matka kun oli järjestetty matka kunnan nuorisotoimen johdosta).. Ihana lapsihan se on kun kertoi rehellisesti kun jäi kiinni ja hyväksyi sanktionsa mukisematta (jälleen kerran voin todeta, että ei kaikki murkut olisi tätä rangaistusta purematta nielleet, jotain sentään mekin ollaan oikein tehty kun ei ruvennut silmille hyppimään).. no se lapsista.

Mutta palaammepa siihen mistä olemme ylpeitä. Lauantai iltana jälleen töistä tullessani päätimme naapureiden kanssa ihan extempore ruveta leikkimään. Mikäs sen mukavampaa pitkän työpäivän jälkeen ja naapureillakin talon maalausurakan jälkeen vähän leikkiä kavereiden kanssa. Päätimme kokeilla (minulle ihan tuntematonta lajia) footbackia ( ja en sitten todellakaan tiedä, miten tuo laji kirjoitetaan oikein, mutta niille, jotka eivät tiedä, se on nuorison keskuudessa hyvinkin yleinen laji, jossa joko yksin tai ryhmässä yritetään pitää kärpäsen paskan kokoista palloa ilmassa pelkästään jalkojen avulla. Jalkojen sisä- tai ulkosyrjällä pompotetaan sitä saatanan pientä kikkaretta ilmassa ja syötellään toisille). Joo hikihän siinä tuli, muutama naurun räkätys ja lopputuloksena viiden ihmisen venähtäneet nivuset kun tyyli oli osin niin sanoin kuvaamattoman erikoinen (ja vaarallinen) että ihme kun selvisimme venähdyksillä. Voi luoja, jos sen olisi murkut nähneet olisivat hävenneet silmät päästään, mutta niin, siksipä juuri olemme erittäin ylpeitä vanhempia, koska emme ole niitä vitun säälittävän tavallisia, fiksuja ja filmaattisia, työssäkäyviä ja helvetin tylsiä kirjaoppineita, jotka eivät osaa pitää hauskaa muualla kuin golf-kentällä.

 

Ja todella pyydän anteeksi niiltä, jotka nauttivat golfista, minä en lajia osaa, joten kateuden vihreä peikko vain pistää nakkelemaan asiattomuuksia.

 

terkuin Känkkäränkkä ;)